Ако можеше да видиш слънцето - Ан Лианг - Пепърмил Букс

Peppermill Books
Към съдържанието
Ако можеше да видиш слънцето
Китайска литература
Издателство: Пепърмил Букс
Година: 2023
Език: Български
Страници: 384

Ан Лианг - автор
Гергана Дечева - преводач
Василена Василева - редактор
В наличност
19.55 лвс ДДС 23.00 лв
Добави
      Алис Сън е на крачка от завършването на елитна международна гимназия в Пекин, където е единственото момиче от бедно семейство сред децата на знаменитости, милионери, собственици на компании и аристократи. Заминава с родителите си за САЩ, когато е на седем, но са принудени да се върнат в Китай след пет неуспешни и нещастни години. Родителите ѝ правят невъзможното да я запишат в престижното училище. Но идва време, когато не могат повече да плащат високите такси за обучение, и Алис е изправена пред крайно труден избор и взема решение – да изкарва парите за училището си чрез новопридобитата си мистериозна сила.
      Хенри Ли е неин съперник, единственият друг ученик, който е на академичното ниво на Алис. Враждата между тях бързо се трансформира в партньорство и много бавно в повече от работни отношения, докато преминават от едно незаконно деяние към друго.
      История за изборите ни и за умението да видим себе си, дори когато сме невидими за другите.
      И дали да си невидим за всички е непременно нещо добро или пък лошо?
      Едно четиво, което със сигурност ще ви разтовари и развесели, докато дълбае болезнени въпроси за начина, по който е устроен светът, за връзките ни с другите, за семейството и неговото влияние, добро или лошо, за вината, и разбира се за любовта – крехка, като зората над Пекин, но пленяваща и многоцветна.
      Приятно пътуване из съвременен Китай!


" Ако можеше да видиш слънцето "
Ан Лианг

Признания
Peppermill
Gergana Decheva
+359 88 261 4385
+359 88 337 9697
peppermillbooks@gmail.com

Назад към съдържанието