Брилянтната Биби - Пепърмил Букс

Peppermill Books
Към съдържанието
Брилянтната Биби
Книги на Гери дечева
Издателство: Пепърмил Букс
Година: 2023
Език: Български
Страници: 304

Гергана Дечева - автор
Ирина Василева - илюстрации и дизайн на корицата
Василена Василева - редактор
Атанас Шиников - корица
В наличност
15.30 лвс ДДС 18.00 лв
Добави

"Брилянтната Биби"
Гери Дечева
Въведение от автора
 
 
     „Брилянтната Биби“ е продължение на романа „Хотел Морал“ две години след събитията в него. За тези, които не са чели „Хотел Морал“ няма да е невъзможно да се ориентират в събитията, вероятно и ще придобият представа за образите, но е възможно да има известно объркване, поради което ще бъде предложен, как да кажа, бърз преразказ на романа, ако е възможно изобщо, на страницата на издателството, както и обяснение кой кой е и какъв е.
 
     Мирабел и Чимини, които се появяват в друга моя книга „Амантес аментес“, ще се появяват и тук, но не е нужно читателят да е чел „Амантес аментес“, събитията там нямат почти нищо общо с тези тук.
 
     Това е книга в книга и ми се иска да кажа, че събитията в „книгата в книгата“ са измислица и плод на въображението ми, но за жалост не са, защото не бих могла да ги измисля. Те са точно такива, каквито бяха, но доста остъргани и шлифовани от още по-абсурдната истина, за да бъдат смилаеми за читателите с изтънчен вкус и непоносимост към малко по-остър език.
 
     Всички се продаваме на този свят. Всеки продава това, което умее. И въпреки схващането на мнозина, че писателят трябва да раздава своя труд и да живее в мизерия, за да има вдъхновение да пише, аз не съм Ван Гог, няма да си отрежа ухото, не за друго, а защото не пия абсент и най-вече, че нямам такъв талант.
 
     Книгата беше написана по настояване на всички, които бяха чели „Хотел Морал“ и искаха продължение, а лично за мен, беше повод да разкажа книгата в книгата, което бях решила да не направя никога.
 
     Пожелавам ви емоционално пътуване с Блубел, Фабиан, Кео, Граф и новите лица на сцената, която този път е едно издателство, което Блубел отваря най-спонтанно и което е само фон на събитията. Пътуването с Мирабел в „книгата в книгата“ няма как да не е емоционално J
 
     Благодаря ви, че държите тези човешки съдби в ръцете си.
 
     Гери
Peppermill
Gergana Decheva
+359 88 261 4385
+359 88 337 9697
peppermillbooks@gmail.com

Назад към съдържанието