За нас - Пепърмил Букс

Peppermill Books
Към съдържанието
Това е Пепърмил. Добре дошли

За нас:
Издателство „Пепърмил Букс“ ЕООД е създадено с цел да представи на българския читател качествена литература от цял свят и да разшири погледа и удоволствието от четенето на аудиторията и извън рамките на българската литература и английски и американски автори. Наш приоритет е да предложим бестселъри, които все още не са достигнали до българската публика.  
 
Публикуваме литература за деца и юноши, за млади хора, както и широк диапазон от книги на тематики, които се харесват на читатели от всички останали възрастови групи. Нека не забравяме, че има класики, които се ценят еднакво от всяка една читателска аудитория.
 
През 2022 година нашият фокус е върху японската литература, романи и манга серии, които се четат от милиони по света. Ако заглавията им не говорят нищо на родителите, със сигурност са познати на по-младата аудитория, но това не означава, че проблематиката и съдържанието в тях няма да се хареса на всеки един. Точно обратното – поставените теми, развити по изумително увлекателен и докосващ начин, засягат най-вече големите.  
 
Издателство „Пепърмил Букс“ предлага преводачески услуги на художествена литература и публикува български автори, които имат желание да бъдат издадени на български и английски език. Запитвания по този въпрос, както и процедурата по изработването на един такъв проект, може да изпращате на електронната ни поща. Моля проверете как да се свържете с нас в Контакти.
 
На нашата страница ще намерите блогове и статии свързан с литературата и изкуството като цяло, откъси от книгите ни, както и интервюта и срещи с международно признати личности от цял свят.  
 
В раздела „N’aim it!“ ще намерите нашето електронно списание и статии върху теми, които интересуват или биха могли да заинтересуват всеки. Ще се запознаете с хора от различни националности, с различни професии и начин на живот и с тяхното нецензурирано мнение по тематики, които всички ние намираме за интригуващи, особено когато ни предоставят една алтернативна гледна точка и възможност да опознаем света през нечии други очи.
 
Добре дошли на едно пътешествие през хилядите разбъркани нюанси на живота – какъвто е бил, какъвто е сега, какъвто го направим да бъде. Приятно пътуване!
 

Ваш лоялен екип от „Пепърмил Букс“

Peppermill
Gergana Decheva
+359 88 261 4385
+359 88 337 9697
peppermillbooks@gmail.com

Назад към съдържанието