Признания - Канае Минато - Пепърмил Букс

Peppermill Books
Към съдържанието
Признания
Японска литература
Издателство: Пепърмил Букс
Година: 2023
Език: Български
Страници: 256

Канае Минато - автор
Гергана Дечева - преводач
Василена Василева - редактор
В наличност
15.30 лвс ДДС 18.00 лв
Добави
Учениците ѝ убиват дъщеря ѝ и тя търси отмъщение.

 
След като отменя годежа си в резултат на шокиращо разкритие, Юко Моригучи живее само за единственото си дете – четиригодишната Манами. След трагедия на територията на училището, в което преподава, Юко подава оставка.

 
Но преди да прекрачи входната врата, Моригучи е подготвила един последен урок за учениците си. Тя им разказва история, която преобръща всичко, в което са вярвали, че знаят за себе си, за връстниците си, за живота и смъртта, за родителите си. Така Моригучи поставя началото на злокобен план за отмъщение.

 
Разказана в шест части от няколко души и няколко гледни точки, с обрати и надграждания, които идват като влак-стрела – отникъде и извън релси, „Признания“  изследва границите на наказанието, отчаянието и трагичната любов, като кулминацията е разтърсваща конфронтация между учител и ученик, която ще постави в опасност цялото училище.

 
Никога няма да погледнете със същите очи на класната стая и този роман ще ви накара да се замислите за онези, които отглеждат потенциални престъпници, както и за детското престъпление и наказание.
 
 
 


" Признания "
Канае Минато

Признания
Peppermill
Gergana Decheva
+359 88 261 4385
+359 88 337 9697
peppermillbooks@gmail.com

Назад към съдържанието