Хохо - Акси О - Пепърмил Букс

Peppermill Books
Към съдържанието


" ХОХО "
Акси О
ХОХО
Корейска литература
Издателство: Пепърмил Букс
Година: 2023
Език: Български
Страници: 352

Акси О - автор
Гергана Дечева - преводач
Харпър Колинс - дизайн на корицата
Василена Василева - редактор
В наличност
18.70 лвс ДДС 22.00 лв
Добави
Да се влюбиш в К-поп идол.
К-поп идол да се влюби в теб.
И тази любов да е невъзможна и забранена, защото идолите трябва да принадлежат на феновете си, нали? Или?
Джени е обещаваща виолончелистка, първо поколение корейка родена в САЩ. Мечтата ѝ е да влезе в престижна музикална консерватория. Когато среща мистериозния, красив Джейу в караоке бара на чичо си в Лос Анджелис в „К-таун“, този загадъчен и изумително красив младеж, за когото тя решава, че е гангстер, ще преобърне изчислените до последния детайл планове на Джени и най-вече на амбициозната ѝ майка. След една незабравима нощ на приключения, той изчезва без да каже и дума.
Няколко месеца по-късно Джени се премества в Сеул по семейни причини, в училище за музикални таланти… И читателят остава в Сеул с всичко хубаво и не само.
За мечтите и цената им; за ада, в който живеят идолите; за смазващите тренировки, графици, липса на време, липса на личен живот; за цялата развлекателна индустрия; за дебнещите папараци, фенове, които ще те намразят, ако обикнеш друг човек, а на даваш всичко на тях. За риска, който идва с неразрешената любов и какво и колко е способен а даде всеки, дали може да захвърли нещо от звездния си живот в името на обичания човек. Вариант ли е изобщо?
Peppermill
Gergana Decheva
+359 88 261 4385
+359 88 337 9697
peppermillbooks@gmail.com

Назад към съдържанието